Businessclub

Connect030 is een businessclub voor ondernemers uit de regio Utrecht.

 

Business & fun
De club bestaat uit ondernemers uit verschillende disciplines die elkaar versterken en helpen. Men doet zaken met elkaar, maar vooral ook met elkaars netwerk en de ondernemers zijn altijd bereid om elkaar te helpen, mede door het delen van ervaringen.

 

Overigens blijft plezier bij Connect 030 altijd bovenaan staan; zaken doen en netwerken moet vooral leuk zijn!

 

Samenstelling
Connect030 bestaat uit leden uit diverse branches (geen overlappingen), allemaal in een straal van ca 30 kilometer rondom Utrecht. De meeste leden zijn MKB-ers. Zie huidige leden voor meer informatie.

 

Aantal meetings
Connect030 houdt 6 officiële meetings per jaar, elke 1e woensdag van de oneven maanden. De meeting start om 16.00 uur en eindigt ca 18.30 uur. Aansluitend wordt er door (een groot deel van) de groep gezamenlijk een hapje gegeten.

 

Leden spreken regelmatig ook met elkaar af buiten de officiële meetings om, of gaan lekker golfen, in verschillende samenstellingen.

 

Geen verplichtingen
Connect030 kent geen verplichtingen. Leden zijn niet verplicht om álle meetings te bezoeken, hoeven niet verplicht leads aan te leveren, etc.

 

Toch niet vrijblijvend
Natuurlijk is een grote opkomst van belang. Hoe hoger de opkomst, hoe beter de onderlinge band en de business opportunities. Tot nu toe komt vrijwel iedereen elke keer, omdat het leuk is én omdat het wat oplevert. Lid zijn is dus niet vrijblijvend, een proactieve houding wordt verwacht.

 

Toetreden
Lid worden van Connect030 kan alleen als je door een bestaand lid wordt geïntroduceerd.